gud...

Så kass jag är på att skriva i bloggen! Skärpning på det! :))

Det har hänt en hel del sen sist jag skrev..

Min plutta väger nu 3880 gram :) och är 52 cm lång.

Dopet är bokat, så nu väntar jag bara på inbjudningskorten som jag ska skicka ut :) 60 pers blir det tillslut, puh! :))

Karolina phil och Oscar är hemma från England. :))

Johanna och Matias är hemma från Linköping! :))

Sara har inte träffat sina vänner på evigheter, vilket känns förjävligt!!
¨
Igår hade jag mjölkstockning så jag åkte på feber å en gnällig unge! :(

Ja jag tror det var allt kort och gott! :))

Pussss


Min goding på bb :)



Hon somnade på skötbordet när jag bytte blöja :) Snuttis!<3





Min förlossning...

ja nu kommer den :)

Värkarna började lite på fredagen kom varannan timma sådär, men avtog ganska snabbt igen. Sen på lördagen åkte jag ner till Ljungskile och köpte ananans för jag läste att det kunde sätta igång det. Senare på dagen åkte jag och huth in till Fjorden en sväng. :) värkarna kom lite då och då under hela dan.  
Senare på kvällen åkte huth upp till A-bombers men jag var alldeles för trött så jag stannade hemma. Nu började värkarna bli lite värre, men jag kände ändå att jag var tvungen att sätta i hop ikea grejjerna, så skruvade gjorde jag :)

Sen vid 00 kom huth hem och jag hade världens värkar, jag tog 2 alvedon och gick å laa mej, fast där låg jag bara i 10 minuter sen gick dt inte mer. Så jag började klocka mina värkar, 4-6 minuter mellan varje värk. Ville inte ringa till näl fören jag var riktigt säker på att de verkligen ville hända något, men kl 4 stog ja inte ut mer. Då hade jag 3 min mellan vissa värkar. Så dom sa till mej att komma in, så jag gick o väckte huth :) Å han blev så glad, men jag såg hur rädd han blev :) haha

Bilturen dit gick rätt fint, värkarna kom inte alls lika ofta nu. Så väl inne på näl så fick vi ett rum och en barnmorska kom å undersökte mej, öppen 3 cm.. :) så efter det fick jag smärtstillande för att jag skulle kunna sova en stund eftersom jag inte hade sovit på hela natten. Det gick ju fan inte att sova med det heller, jo 5 minter sen vaknade jag av varje värk. Efter det gick jag lavemang, som gjorde att värkarna kom ännu mer regelbundet. Det var nu det började bli jobbigare o jobbigare.. å mer väntade det.. :S

Nu stog det väldigt stilla, jag fick en ny barnmorska och hon såg att jag var öppen 4-5cm.. Nu gjorde det väldigt ont och jag bad om smärtlindring. Men för att få ryggmärgsbedövning så måste du vara öppen 5 cm..
Så hon ville inte ge mej det än.. Så hon föreslog ett bad, ja va fan som helst för att bli av med smärtan.
Badkaret var upptaget så där inne låg jag o hade så jäävla ont! Utan någon smärtlindring alls.

Innan jag hann komma in i badet hade jag nog som mest ont. Det var verklligen den värsta fasen tror ja.. I badet, så jävla skönt för ryggen! Blev jag för varm och för kall så huth fick hälla i och tömma ur vattnet för mej hela tiden. :) han fick stå å fläkta med kepsen för att jag blev för varm å lägga på mej en handuk när jag blev för kall.. haha :) Han tyckte så synd om mej att han börja gråta, min älskling, så jag började ju oxå gråta för att han börja gråta, Stackarn<3 så där låg jag med värkar varje minut typ å tyckte synd om honom :) haha

Men sen blev smärtan för jobbig så jag orkade inte ligga kvar i badet, utan bad om att hon skulle kolla hur mycket jag var öppen... På vägen till rummet igen, ramlade jag ihop utav smärta. Sen la jag mej i sängen och huth hade bett om att jag skulle få smärtlindring flera flera ggr. Men fortfarande inget.. Så tillslut kom det en narkosläkare och gav mej den. Men precis när jag hade fått den, fick jag krystvärkar! Hur konstig känsla som helst, det trycker liksom på utan att du gör något.. Konstig känsla!
Så barnmorskan blev skitchokad  över att jag hade kommit så långt å att jag redan hade fått krystvärkar, så hon slängde upp benen på mej å efter 15 minuter kom hon äntligen vårat lilla hjärta!<3

Kaylie Elsa Rydingsvärd
Född 1 Augusti 2010 kl.20.35 <3

Kan ju tala om att det var det absolut värsta jag har gjort i mitt liv, men absolut det bästa oxå! Men den smärtan du har går inte att besrkiva för ngn som inte har vart med o den, jag trodde seriöst inte att man kunde ha så ont som jag hade! Det tar ju dessutom 15 minter för ryggmärgsbedövningen att värka så jag födde ju egentligen utan smärlindring, bara lustgas.

Men nu i efterhand när allt har läkt, så är det så värt dt!<3

Kaylie är ju det absolut bästa som har hänt mej<3

Å utan huth hade jag aldrig klarat mej igenom förlossningen, inte en chans! Du är så bäst hjärtat! Å jag älskar dej så!<3

Så där hade ni den! Har säkert missat en massa, men nu fick ni ju en liten del av den! :)

Imorgon kommer KarrrooO! :DD<3

Pussss!

jag är dålig

på att skriva i bloggen, men det finns knappt ngn tid alls till det sen den lilla kom ut :) så ni får stå ut med lite färre inlägg än vanligt i veckan.. :)

ska skriva om min förlossning ngn dag, men inte idag :)

Min lilla snutta sover nu, så ska passa på att beställa lite kläder till henne nu :)

Hon tar nappen min lilla oxå, å de är jag så glad för :) hade bestämt mej att inte börja med nappen fören efter en månad när amningen har kommit i gång ordentligt men den är såå bra!

Imorgon ska vi till BVC i ljungskile för första ggn :) ska bli kul å se vad hon väger.. :) förra fredagen var vi ju på återbesk på näl å då vägde hon 3300, eftersom hon hade gått ner 150 gram från förlossningen.

Igår åt jag thaimat, stackars min lilla plutta, hon fick så ont i magen, hon bara grät, stackarn! Så nu ska jag verklligen tänka mej för vad jag äter, för det är verkligen inte värt det.

Har fått så mycket fina paket både från mina kompisar och familj! Tack, ni är guld värda! <3 :)

Om en o en halv vecka kommer karro hem ifrån england :D

Ne nu ska jag shoppa till min lilla :)))<3

Pusss!


<3



Min älskade lilla Kaylie<3 :)

Så älskad från första stund<3

Min älskade lilla Kaylie<3

Ville äntligen komma ut :)

Hon föddes söndagen den 1 Augusti 20.35 vägde 3340 och var 49 lång <3 helt underbar<3


Jag älskar er så min lilla familj<3 ingen kan vara lyckligare än mig :)<3

Bilder kommer så snart jag har tid :)

puss!

RSS 2.0