De gör ont

i mamma hjärtat, utan dej är inget sig likt! Jag älskar dej min fina ängel! Å aldrig ska någon få ta dej ifrån mig, aldrig! <33

Om du bara kunde förstå......

Bakfyllan

Från helvetet! Blää!! Men Gud så skoj jag hade igår! Tack för det brudar!! <3

Imorgon börjar jag jobba.. Lite blandade känslor där.. Har ju haft 2 veckor med min lilla tjej, 2 helt underbara veckor! Men ska bli skönt å komma igång igen, med träning å jobba å vanlig vardag! :)

Igår hade vi kalas för lilla kaylie som fyller 2 år! Min älskade lilla tjej, Gud va mamma älskar dej!! <3


Ne nu film med Hanna å matte!

Pusss

Lille calle :)

äntligen har jag fått hem kaylies 2 års present lille Calle :) han är dunder söt!

Vi hörs av! Pussssss

Hej :)

Imorgon ska jag åka upp till min älskade syster! Ska bli så skoj, träffar ju aldrig henne, å pratar inte allt för mkt heller, är ju inte världens bästa på att höra av mig till folk, men ni som känner mig vet hur ja är ;)

Kan inte sluta tänka på hur jag har sårat dig :( fina du! Jag ville aldrig göra dej illa! :( förlåt!!
Jag vill bara att du ska vara lycklig och glad!

Ne nu ska jag sova..

Vi hörs! Pussss


På väg hem

Från Böda sand. Har haft en riktigt bra helg! :) tack för det!! :) Imorgon ska jag bara va hemma å sola å njuta av min semester! :)) Puss å kram!!

Semester och Böda ;)

yes sitter på tåget på väg till öland till mina fina vänner och min lilla dotter! Som jag längtar tills jag får pussa på henne!!

Å har semester i 2 veckor nu, så underbart!
Jag ska hinna med Öland, stockholm och Linköping, å sen kommer ju Karro hem den 27 å fy tusan va jag längtar efter henne! Den helgen tänkte vi även ha kalas för lilla kaylie som fyller 2 år! :) tror det får bli ett barnkalas en dag å ett vuxen kalas än annan dag för det är så mkt barn nu :)))

När jag kommer hem från Böda så måste jag ta tag i tränandet! Eller om jag kör på efter semestern kanske :) haha de känns som det kommer bli en hel god mat! Haha :)

Vi hörs! Pussss
RSS 2.0