Nationalteatern!

Sitter och lyssnar på Nationalteatern! Det var det huth bara lyssnade på när han träffade mej! Gud, 4 årsen, men massa minnen! Helt underbara! :):) Vad roligt vi hade i din lilla fula epatraktor, haha :)

Idag ska jag åka hem till mamma och lägga över massa bilder från studenten på en skiva, så jag får dom till min dator. :) Så jag kan få ut dom på facebook! :) Gud vad jag saknar studenten! HELT SJUKT!!

När fan ska man börja se gravid ut och inte bara blötfet ut! haha tycker nu att jag har stått stilla iaf sen vecka 12, och snart går jag ju ändå in i v. 16.
V.17 var josefin gravidtjock! Så jag hoppas att jag oxå kommer vara det, för jag är trött på att folk bara tror att jag är blötfet! haha :)

Hare bra!! Puss och kram!!




v. 15

Hej! :)

Gick in i v 15 igår, det går så himla fort! Kan inte förstå att det har gått 11 v sen vi fick reda på att det skulle komma en liten i juli :) Åh jag längtar så! Kan inte beskriva känslan av att vara där jag är idag! Jag är så glad att jag valde att behålla våran älskling, och att inget kunde hindra mig!

Ringde och bokade tid till ultraljudet idag, vi fick tid den 26 februari, och det ska bli så spännande. :):)

Ska börja jobba kl. 16 och stänger idag! Det är såå segt!

Nästa vecka blir det iaf Ikea! :D

Student 4 juni 2009!!

Puss och kram!

RSS 2.0