Huth<3

Du är den bästa jag har, jag älskar dej!<3



Lene Marlin-A place nearby

Den låten måste ni ju bara lyssna på! Så fin!

Puss och kram!

fcuk YOU!

Jag kommer tillbaka,det kommer en dag då jag kan ge igen.

Att ni beter er som ni gör är en besvikelse men inget som förvånar mej..


V.28

Tiden bara rinner på.. tänk om den ändå kunde gå lite fortare! :)

Är dunderförkyld och har feber.

Pelle, du sötare som tjock! Så gå inte ner för mycket nu när bantningen sätter igång efter operationen! ;)

Pusss puss!

Fler Magbiler!!

Idag har jag köpt kläder, och dop present till Lilla Meja, min kusins bebis :)

Ska upp å jobba imorn, skönt att jobba dag imorgon för en gångs skull.. :) Iof lördag stägning, men men det är goa pengar!! :D


Ne nu kommer bilderna :)

Godnatt och sovgott! Puss!!



V.27.. Ja visst har den blivit större sen jag tog sist! Ganska kul att jämföra bilderna! En jävla skillnad! Man ser ju inte det när man ser sig varje dag, bara på kort :) hihi Det är såå roligt att man ser förändring :) <3

hej hej hej :)

Precis kommit hem från jobbet, och nu ska jag åka till mamma :)

Igår fick jag hem Svea byxorna jag beställde, åh dom är såå söta!! :)

Visst är det störande med folk som säger en sak men menar en annan? Då ska man inte säga något.. Kan lika gärna bra hålla käft!


HUTH, JAG ÄLSKAR DEJ!! <3


pussss!

Gammal gammal bild :)

Skötväskor..

Vet inte vilken skötväska jag ska välja, eller jag vet vilken jag vill ha men inte vilken färg.. Vilken är snyggast?? :)

http://www.shopjujube.com/Product.aspx?l=00010005000000000000&p=JJB01231

HJÄLP!! :)

Städat bilen!

Har städat v70in i 3 timmar idag, asså jag fattar inte hur mycket skit huth kan dra in i bilen, å så jävla sketen! Så nu har jag tagit textiltvätt i hela bilen + att jag har tvättan den utanpå oxå! :P Så nu är den fin och luktar gott inför besiktningen imorgon.. :) Inte en enda fläck, och dom som vet hur stökig huth är, vet hur hans bilar brukar se ut! :) haha

Så väntar nu på huth som ska komma hem ifrån jobbet kl halv 8, så vi kan käka, idag blirre tacos! :) Mumma!!
Å ska förbi och hämta min bärsele av Minou sen så jag kan lämna den till Fine och lilla Izabella! :)

Den här veckan väger bebisen 1 kilo och är 35 cm lång. :) Det är underbart att det bara är 13 veckor kvar!! :D

Åh visste ni att bebisen tydligen ska sparka mer om man äter  mycket choklad, ja iaf enligt min syster, jag har precis tryckt i mej en hel choklad kaka men jag tycker den är ganska stilla där inne :) haha!

Åsen trodde ju jag att tjejer hade högre hjärtfrekvens en vad killar har, min bebis hade 155 när jag var hos barnmorskan sist, vilket är ganska högt, eftersom det ska ligga mellan 120-160 :) Så jag var helt inställd på en liten tjej, vilket jag har vart hela tiden, men pratade med karro idag och hon sa att Oscar hade hög hjärtfrekvens.. så ja jag vet inte, kanske det ligger en liten pojk där inne iaf, haha :) Någon som har erfarenhet av det där?? Nån som har fött en pojke med hög eller låg hjärtfrekvens?? :) Kunde va kul att veta!!

Jag kommer nog ändra mej fram å tillbaka 700 ggr innan jag vet vad det är där inne. haha :) Men mitt håll håller ändå mer till en tjej, det känns så på ngt sätt, jag vet inte varför.. haha :) Men jag blir ju såklart lika glad för vilket som! :))

Ne nu ska jag ut i solen och sola mej lite tror ja :) kan behövas på denna VITA kropp! :) haha

Puss pusss

Beställd!! :D

Igår beställde jag äntligen barnvagnen! Den kommer v. 28, bara några dagar innan beräknad födsel, så jag hoppas inte på att den kommer för tidigt! :) Men dom på babyproffsen sa att jag kunde låna en vagn av dom isåna fall! Babyproffsen är skit bra!! :)

Precis stekt pannkakor, och huth är inne i stan och fixar bilen, som jag ska besiktiga på tisdag! :) O i veckan kommer min golf ut på blocket, om någon känner sig villig att köpa den! Mycket bra bil! ;)

Igår va vi hemma hos Sandra och Obba, och sen åkte vi till trollhättan en sväng och sen stan och käkade! :)

Åh mina foglossningar gjorde sjukt ont igår, kunde knappt gå på toa!! För det är verkligen värst, att kissa! Fy fan!!

:)

Puss o Kram!



Quinny Speedi

Precis..

Kommit hem från jobbet! och huth ligger och är dålig :( stackarn! Bara för att vi skulle åka och kolla på barnvagn idag!

Jaja kanske vi hinner det imorn, om han mår bättre!

Ne nu ska jag duscha, sen pilla med mitt löshår! :)


Puss och kram!



Huth och lilla Izabella! :)

Så fint!

Sitter här och stor lipar, har precis vart inne på http://denstarkastestjarnan.blogg.se den här bloggen och läst, hennes son dog när han var 1 och 7 månader i cancer. Efter obduktionen visade det sig att han hade cancer i hela kroppen. Fy va livet är orättvist! Lille vännen! <3

Så mycket som jag älskar min bebis i magen, har jag aldrig älskat någon, klart jag älskar huth men inte på samma sätt, min bebis i magen, vill jag skydda från allt, jag gör allt för att du ska må bra. Du är verkligen mitt allt, och det finaste som har hänt mig, även fast jag inte har en aning om hur du ser ut eller är. Så är du det finaste för mig, min lilla älskling <3 min ängel, och så mycket som vi längtar efter dej <3

Jag vet att du är speciell, för oss kommer du alltid vara speciell. Du förändrade våra liv så, och jag kan känna en ångest över hur jag har kännt och pratat om dej dom första veckorna som du låg i min mage. För även om du var så liten liten, så var du fortfarande min lilla bebis. Jag tror på mirakel, för mej är du ett mirakel. Hade du inte blivit till då, hade du aldrig blivit till. <3 jag förstår inte hur jag kan ha tänkt tanken på att ta bort dej. Usch, du är ju verkligen det bästa som har hänt mig. Hade jag tagit bort dig då, hade jag aldrig fått tillbaka dig. <3 Just därför är du speciell. Min ängel<3

Puss och kram! <3



Löshår

Idag har jag fått mitt löshår jag beställde! :)) Kan bli spännande! Om ngn känner sig grym på att sätta in löshår, så kan ni ju gärna försöka på mej, för jag vette fan hur jag ska göra för att det ska se snyggt ut :P

Pusss o kram!!

En tripp till babyproffsen.. :)

Igår var jag o mamma på babyproffsen i Trollhättan! Där hittade jag äntligen min vagn! :D Så på torsdag ska jag o huth åka dit och kanske beställa den då :D

halv 12 ska jag och mamma gå en sväng med Diesel! :))

Å sen ikväll ska jag jobba, och imorn dag..

Har skickat in havandeskapspenningspappret till försäkringskassan, jag undrar hur många veckor det tar innan jag får det svar på om det gick igenom eller inte.. För josefin tog det 2 veckor, men för andra har jag hört att dom har fått vänta jätte länge..

Funderar starkt på att ta en minutenresa till England.. Dom har rena sommaren där, 20 grader och massa sol!! Åh visst hade det vart underbart!! :)) Men får boka snart, för snart får jag flyga längre.


Pusss och kram!!


Suck!

Idag är jag grining.. Usch, va hemskt det är att vakna upp grining..

Så jävla trött på allt och alla!
Har ni inte kännt det ngn gång, att ni bara vill ligga i sängen och aldrig vakna.. Inte förens det händer ngt bra.

Åså är jag sååå JÄVLA trött på folk som inte fattar att det inte är ngn dans på rosor att vara gravid, att hela ryggen håller på att gå av, och att mina foglossningar bara blir värre o värre för varje dag som går,o att man inte kan jobba tills. v.39.. Jag lovar ni förstår en dag, då ni själva går igenom skiten..
Usch nu lät jag skit sur, men jag blir så jävla förbannad på folk som inte fattar ngt och ändå står och tror att dom fattar ngt..
Åh bara för att den ena kanske inte hade problem vid sin graviditet så kanske den andre har det..




JAG LÄNGTAR SÅ!!!!

14 v. kvar, och jag längtar tills förlossningen verkligen är igång och jag ligger där och vet att jag snart har min lilla/lille på bröstet! :))

Ne nu ska jag glada till mej lite! :)

Ha en bra dag!

Pusss och kram!!



Hitta en gammal bild på lilla mej! Ja tänk när man blir såå smal igen! Härligt! :))



Barnmorskan

Idag har jag varit hos barnmorskan, fick höra bebisens hjärtljud för första gången :)<3 o magen var som den ska vara :), och sen drog jag en sväng till torp där jag hittade en present till Josefin! :) Å massa mat!!

Åh nu väntar jag på att huth ska komma hem ifrån jobbet :) å sen blir det lax och färskpotatis till middag! Mumms!

Jag hoppas på att slippa jobba lördag kväll, så jag kan gå på middag hemma hos huths mamma. Men får se om ngn kan jobba för mej!

Puss och kram! <3

Grattis!!

Josefin på din 23 års dag! :) <3



Puss och kram!!



V. 25 och jag känner mej som en klump! :) haha

 

Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.

Under graviditeten är det inte heller helt ovanligt att man drabbas av halsbränna eller sura uppstötningar. Många drabbas även av underlivssvamp, läs mer på våra infosidor.

 
 

 

 
 
                                                                V. 25
 

Saknar mitt långa långa hår!

Så nu har jag bestämt mej för att göra en hårförlängning! Kostar ju en hel del så jag får börja spara lite varje månad så jag har råd med allt! :) Till sommaren skall den vara på plats iaf! Huth är super glad för det! Han gillar inte mitt korta hår säger han! :P

Nu är jag i v. 25! Så alltså bara 15 veckor kvar, med andra ord, 3 månader och 3 veckor kvar! :)))<3


Har båda mina bilnycklar i huths bil, så här sitter jag. Utan tv-kanaler och bilnyckel. Men väntar iaf på att min ungspannkaka ska bli klar i ugnen! :))

Har köpt lite grejjer från tradera idag!! :)) huth säger att det är skit onödigt innan vi ens vet vad det blir för kön, men jag kan inte låta bli, det finns ju sååå mycket sött!! :) Kommer lite bilder här nedan!! ;)

Åh alla är såå snälla!! Fick bebis sängen av Josefin o Niklas, och barnvagnen av mamma och pappa!! Ni är guld värda!! :))

Imorgon fyller josefin år, så ska till torp imorn och köpa en liten present!! :))

Jag fick min skattedeklaration häromdagen oxå, 4700 :D så jävla gött precis innan bebisen kommer oxå, perfekt!! :))

Ne nu blirre ungspannkaka, och skärgårdsdoktorn och fler bud på tradera!!:D
Vissst är det rätt skönt utan bil en hel dag! Man hinner med så mycket man inte skulle gjort innan!! :)

Idag har förresten bebisen haft ett riktigt gympapass i min mage, haha det är så mysigt nu när jag både känner och ser hur den lille/lilla sparkar!! Kommer sakna det mest sen när hon/han kommer ut!! <3

Tack Becca för att du hjälpte mej med bloggdesignen!! Sket snyggt!! ;)

Pussss!









Så det var allt :))

Imorgon börjar helvetet igen.....

Suck! Huth börjar jobba imorn, å då träffar vi aldrig varanadra, kommer hem vid 8 halv 9 varje dag :( Sååå tråkigt!!

Igår var vi på fest hos Amanda och Tony..

Åh nu ska vi byta däck på bilarna, sen torp en sväng tror ja :)



Pussss!

Glad Påsk!!

Påsdagen idag, och jag har bytt med Helena så jag är ledig idag! :D Skönt!!!  Frågan är bara vad man ska hitta på en sån här solig och fin dag??  :)

Igår var vi här å grillade. Mums! :) och sen tog vi ihn till påkbrasan! :) Hade iaf en mycket trevlig kväll! :)

Idag blir det en heldag med huth! <3 Mumma!!

Puss pusss! <3


RSS 2.0