Onsdag.

å klockan är 05.35 o jag kan inte sova.. huth snarkar som faaan nu när han har pollenallergi, så jag kan liksom inte sova :P men nu åkte han till jobbet så kan ju försöka nu iaf :) Men jag kan inte säga att det inte är mysigt att vara uppe vid denna tiden :)

Igår var jag och amanda på stranden! :) Så jag ser ut som en kräfta! Idag ska de bli fint väder igen så jag får försöka sola ryggen idag :) för den är vit fortfarande! :) haha de är inte lätt att sola ryggen när man har en liten bebis innanför magen. :)

var på torp en sväng igår oxå å handlade mat :)

På lördag ska jag ju ha kalas för att jag fyller 20, så imorn får vi åka och handla grejjer till det jag och huth :)

Huth har ju semester nästa vecka, och det ska bli såå underbart, att bara vara med varanadra i  4 veckor, kan inte ens minnas när vi var det sist. :)<3 Mys!

Ne nu ska jag äta frukost, sen ska jag hoppa in i duschen tror jag, sen skiter jag nog i att gå å lägga mej igen, och är ist uppe hela dan, så kan jag sova i solen sen ist :))))

Karro har nu oxå bokat biljetterna hem! :D 24 Augusti - 7 September kommer dom! :D underbart!! Som jag längtar efter er! <3

Pussss!

Jag går in i v. 37..... :)

Ojojoj :)

Igår hade jag och huth en jätte mysig dag, först var vi på torp en sväng o huth köpte nya shorts :) o sen åkte vi till mona lisa och käkade pasta buffe :) Mmm mumms!

Å sen åkte vi till stranden, och var helt själva :) Såå mysigt! :)

Idag har han råkat få med sig nyckeln till volvon.. Så jag har ingen bil.. Men Manda och jag ska till stranden idag, så hon får helt enkelt hämta mej ;)

Sen ska vi till torp med Sandra och malin tror jaa... sandra ska köpa ny telefon, fuskis! ;) 

På lördag ska jag ha släktkalas :) ska bli kul! :)) sen så får de nog bli cross vm tror ja :) huth gillar ju inte alls de där, men jag tycker det är kuL! :) å han får allt ställa upp lite och åka med på det! :)

Sen kommer Johanna och Matias hem till helgen oxå :) <3

Dock ingen Karro Phil och Oscar :( men dom kommer ju i Augusti :) <3

Ne nu ska jag göra mej i ordning :) PUSSSSS!



Namn??

Hm, tycker det är så svårt med killnamn till bebisen..
Edwin, Alexander eller Liam är jag mest inne på.. Vilket är finast??

Tjejnamn har vi ju bestämt så gott som.. Men vem vet det kanske inte är en lite Kaylie när hon väl kommer ut, men jag älskar det namnet! :)

Hm, ja de är såå jävla svårt!

Igår var vi iaf i lysekil, det var skoj! Även fast polisen stängde av typ hela lysekil, men vi kom allt in ändå ;D

Nu ska vi åka till torp jag och huth:D Jag ska få en present ;)


Pusssss!

Glad midsommar! :)

Glad midsommar och jag ska åka och jobba om ett par timmar..:/ hade hellre vart hemma med min familj, men sånt är livet!

Jag ser iaf emot tårtan som snart skall ätas upp :D

Imorn blirre lysekil, å de ska bli såå skoj! :D

Pusssss!

Den här veckan..

Har gått så snabbt! Helt sjukt! Redan fredag imorn och midsommar, å jag ska jobba :( Fast det kvittar för jag dricker ju inte ändå, å de är ju typ det ända man gör på midsommar :) haha

Imorn ska vi på midsommarmiddag hemma hos mamma och pappa kl 14 :)´jag har bakat nån sommartårta idag, men den blev inte alls bra, typ hel kletig, tog nog ut den för tidigt, haha jaja, får göra en ny imorn om jag orkar, annars får vi äta den ändå! :)

Idag har jag vart hos barnmorskan oxå, hade en ny idag, för min är på semester! Å hon var såå bra! å gullig! hon förklarade allt för mej, om hur jag skulle göra på förlossningen, hur jag skulle andas, å sen visade hon vart huth skulle massera mej för att det skulle vara skönt. Haha visst att han kommer göra?! :) jag tycker det känns så löjligt att sitta och andas med henne, när jag inte ens har ont, visst är det bra att jag lär mej, men lite fånig kände jag mej när jag satt där och "andades ut värkarna", fast ja inte hade några.:) Men det är bra nu vet jag iaf hur jag skall göra :) Super! ;D

Hon gissade på att det låg en liten flicka i min mage! :) å hon sa att jag nog slipper att föda ut en 4,5 kilo bebis. Å det känns ju underlättande! Kände huvudet genom magen gjorde jag idag oxå! :D

ne nu ska jag nana!!

Pusss!




Gaah!



Jag vill ha tillbaka min egna kropp nu!

Nya kläder! :D

Har vart på torp idag och köpt mig lite nya kläder! det behövdes! :)
Hittade äntligen bebisfilten på hm idag, på rean! :D som jag har letat efter den, och gladare blir man ju då när det är rea på den:D

Nu ska jag äta, sen tvätta en sväng tror ja, huth kommer ju snart hem oxå :))

Pussss!

kan det vara så att...

bebisen ligger lite knas där inne att jag får så ont, för smärtorna kommer bara ibland, och det känns lite som när man har håll, en hemsk håll. När man bara vill ligga ner.. :) haha ja, jag vet ju inte hur det skall kännas nått, så ni som har erfarenhet, kan ju gärna hjälpa mig lite. :) hur fan det skall kännas??

pusss!

förvärkar?

hur ska förvärkar kännas? hm, har sån smärta i magen, men inte kan det väl vara förvärkar :) haha jag vet ju liksom inte riktigt hur det ska kännas eller hur det är. :)

idag har jag vart å köpt t-shirtsbodys till den lille :) så nu kan jag börja packa min bbväska. men det är så svårt, jag vet inte hur mycket kläder jag ska ha med mig till den lille... Man får ju inga kläder från näl numera, så lite fler kläder en vad jag räknat med får jag nog ha med mig, men det är ju bättre med för mycket en för lite. :)

Fattar ni en månad kvar?! Den kan med andra ord komma när som helst inom 6 veckor :)) Awesome!!:D

Har försökt att sola lite idag, men får bli mer imorn :) ska ju bli ganska bra väder den här veckan tror jag :) Kul! Hoppas på att lördagen blir fin när vi ska åka nercabbat 8-)

Ne nu duschen! Pusss!

v.36

Eftersom klockan har passerat 00.00 så är jag nu i v. 36 :) Helt sjukt att jag bara har en månad kvar. :)
Tänk att bebisen kan komma närsomhelst, vilken underbar men läskig känsla! Jag kommer snart ha ansvar för ett helt nytt liv, ett liv som inte är mitt eget!  :) Sjukt!

Om 2 veckor fyller jag 20 :) Då blirre kalas!:)

Å på fredag gör jag min sista dag på jobbet, och jag kan inte beskriva känslan av hur skönt det ska bli att sluta jobba, så stor och tung jag är nu har jag aldrig varit. haha :)  14 kg har jag gått upp.. Med tanke på vad jag äter så är det grymt! :)


Helgen har vart undebar! Jag och huth har vart hemma typ hela helgen, bara han och jag :))

Idag har vi haft josefin niklas izabella och svärmor på besök :) Mysigt!

Imorn ska jag besiktiga bilen på "drive-in" grejjen, kan ju bli spännande för det har jag
aldrig gjort förr. haha :)

Helgen kommer bli awesome! :)))

Ne nu blirre sängen! Pussss!

Soool :)

Helt underbart med sol! :) Å rödare blir jag! haha :) tur att jag snart blir brun ist :)

Idag har jag hämtat min vagn :D å den är så fin! :)) Så nu är den pyntad med det mesta :) haha nu väntar vi bara på den lilla/lille som ska ligga i den oxå :)

Imorn är huth ledig och jag med, så nått mysigt blirre nog :) Skulle vilja ha en bebisfilt i bomull.. :) hm har en fin, så de får nog bli den :)

Idag hittade jag världens sötaste pingu filt :))) fast i fleece. :) så jag blev lite osäker på att köpa den, men nu änna jag ångra mej.. :)

Ne nu blirre Wallander!!

PUSSS!

Jaooopp! :)

Amanda ville att jag skulle uppdatera min blogg, så nu gör jag det! ;)

Idag har jag bara legat å solat hela dagen, å jag har bränt mig som fan, så jag lär ha svårt att sova inatt :) haha

Har inte hämtat barnvagnen idag iaf, hade inte riktigt tid eller ork, så jag får göra det imorn eller nått :)

Imorn ska jag o amanda till stranden om vädret håller i sig :)

3 juli blirre 20 årskalas för mej här hemma hos oss :) ska bli kul och gott med massa god mat! :) haha


Har vart en sväng hos mormor idag oxå, hon hade stickat en tröjja till min lille/lilla :) hur söt som helst! men hon är så rolig, hon ba ja garnet tog slut så de fick bli 2 olika färger på armarna :) haha

Filmade när bebisen sparkade härom dagen, dock fick jag inte me så mycket, för varje gång jag sätter igång kameran så slutar den sparkas. haha ingen linslus de där inte. :) ska se om jag kanske kan lägga upp den på facebook, för här är filmen för stor.

Ne nu får de vara bra för idag, hörs imorn! Pussss!

Min barnvagn:D

har kommit idag:D tjihoo! Så imorn åker vi upp och hämtar den :D Så glad jag blev nu! :D

Ska snart åka och jobba. Bajs, har ont, men det får gå, jobbar ju bara en och en halv vecka till, midsommarafton kväll är min sista dag ;D

Åså är det lysekilscruisingen på midsommardan :D ska bli så kul, för jag ska köra :D

Nu blirre glass i stora lass! :D

Puss puss!



Locktång??

Nån som har förslag på en bra locktång som gör lite större lockar? :)

Letar som skam men hittar ingen bra....  :)

Hjälp mej!

Pussss!

Måndag och v.35... :)

Ja denna v. går jag in i v. 35.. :) Jisses kan inte förstå att det är så kort tid kvar, tänk om några veckor har jag min lilla här. Å som jag har väntat! <3:)

Nu börjar jag för den delen att känna mej väldigt stor och otymplig. :) haha Svårt att göra saker utan att något tar ivägen, typ magen, nu har jag tom. svårt att styra ratten i bilen.. :)

Jobbade i fredags, och i lördags drog vi till High Chapparal med Amanda och Tony :) Det regna typ hela dan, men annars vare la bra :)

Igår var vi på tivoli jag och huth, å sen var vi uppe hos pelle, å sen på kvälllen grillade vi hemma hos Amanda och Tony, och kollade på en sjukt bra film! :))

Trodde det skulle bli sol idag, men icke! Suck!

Ne nu ska jag städa lite tror ja :) å tvätta bebiskläderna har jag fortfarande inte gjort, så de hade ju vart bra om jag kunde göra de oxå :) haha

Letar efter filtar till bebisen, har bara fleecefiltar, och det känns som det är lite varmt nu på sommaren.. Men hittar inga fina, någon som har något förslag på några fina sommarfiltar? :)

HUTH, JAG ÄLSKAR DEJ! <3 Du är det mest underbaraste!<3

Ny bilstol :)

Ja de har tagit oss ett par månader att bestämma oss hur vi skulle göra.. Först var vi helt inne på att köpa en ny, men sen ändra vi oss till att hyra på BB. Men nu bestämde vi oss iaf för att köpa en ny iaf :) efter många om och men :) Men det känns helt rätt faktiskt! Nu är vi ju säkra på att den inte är krockad, och det är ju verkligen det allra viktigaste! :)

Blidde en Acta Graco Logico S :) å den är såå fin :))

Imorgon ska jag till barnmorskan, och huth ska faktiskt med :) Han har ju bara varit med en gång tidigare, å de är så mycket roligare när han åker med :) Han har ju faktiskt inte hört bebisens hjärtljud än, o de är nått av det fräckaste! :))<3 Å ska be henne om att få låna en tensapparat för min rygg.. hoppas på att det kanske kan fungera! :)

Försöker ju trotsallt att äta så lite alvedon som möjligt, men ibland så måste man.... :)

Imorn kväll ska jag jobba! Hoppas att allt går fint med ryggen! Håll tummen! :)

På lördag vill dom åka till High Chapparall, men jag kan inte säga att jag är så värst sugen. Hm, ja vi får se, jag kanske hinner ångra mej innan dess! Det är ju trotsallt loppis som PRO håller i på lördag, med typ hälften av alla min grejjer som jag har skänkt! :) En god gärning tyckte jag! :) Mormor är ju ordförande där eller nått så lite snäll får man ju vara ;) Min älskade mormor!:)


Ne nu ska jag nana!
Pussss!

Vårdcentral och barnmorskan...

Idag har jag pratat med doktorn, det ända hon sa var: ät alvedon, massage, och mycket värme. Hm ja det var ju till stor nytta, så nu knarkar jag iaf alvedon, Nån massage kan jag ju glömma men värme, ja de får bli duschen isånafall :) Graviditet ska ju göra ont sa hon, haha sicket skämt!

På fredag ska jag till barnmorskan, får se vad hon säger :), å sen ska jag jobba fredag kväll, om allt är som det ska!

Sen är jag faktiskt ledig helgen. :) Så skönt! Ska ha diesel hela helgen! :) Mitt hjärta det :)<3

Men ni tänk på det graviditet är ingen sjukdom, det ska göra ont, enligt lagen!

Ne nu ska jag sluta klaga, för jag hatar när folk klagar. haha dubbelmoral kallas det tror jag :D


Pusss och Godnatt!

Gaah, min rygg!!

Går av snart! Ne idag ska jag ringa vårdcentralen och fråga vad jag kan göra.. för de här går inte längre, vakna halv 5 idag, och kunde inte sova för att jag hade så ont..

Huth fick massera mej igår, men de blidde då inte bättre.. vet inte vad man kan göra för att få bort smärtan... så här ont har jag inte haft på jätte länge nu. pissss.....

Var iaf på näl i går på en informationsträff inför förlossningen, mycket intressant! :)

Men lite rädd är jag allt :) haha


Ne nu ska jag försöka sova! Pusss!


Ne älskling..

Nu får du komma ut, jag är trött på att vänta!

V.34 denna vecka kvar, 6 jobbiga veckor kvar :)) 

Jag har jobbat denna helg, å i lördags vare kalaas för amanda :) Fast jag jobba jue, fast jag drog dit en sväng på natten efter jobbet :)<3 åh igår var vi bara hemma hos amanda och tony och låg o sola :) Så idag är jag knallröd! haha

Idag ska jag och huth till näl och gå på rundvisning inför förlossningen :) ska bli kul! :)

Nästa helg skulle vi dratt till High Chaparall men det verkar som det ska regna där nere men inte här så ja vill hellre vara hemma och sola :))

ne nu blirre duschen!!

Pussss!

Tisdag 1 juni 2010:)

Idag fyller min Älskade systerson Oscar 1 år :)<3 Grattis!

Å på torsdag fyller linda 21 å amanda 21 på söndag :) Ja mycket födelsedagar! Å jag 20 om sisdär 5 veckor :) Underbart! Då blirre kalas! :)

Har jobbat idag, kom precis hem typ, min rygg håller på att gå av typ.. haha :) jag hoppas jag kan stå ut en månad till... :)

Har solat idag oxå, en stund itaget, känns som bebisen kokar där inne, bättre sen när man kan åka till stranden o bada med jämna mellanrum :)))

ska jobba torsdag, fredag och lördag denna helg, så det blir nog inte mycket för mej mer en det.. Men nästa helg prata vi på att kanske dra till high chapparal :) Hade vart kul!

Ne nu blirre sängen, imorn MÅSTE jag städa, här ser ut som fan! Varför måste alltid tjejen i hushållet alltid städa, är det ngn gammal tradition killarna har kommit på? Hm, ja så är de här iaf :) haha

Men jag älskar dej för det min kära huth <3

Nu är det inte långt kvar tills vi blir föräldrar, 7 veckor.... hm, känns skumt! Men såå kul! :)<3

pussss!

RSS 2.0