TRÄNA!!

Ikväll ska jag äntligen träna!

Så här får ni lite body pump musik, bara för att det är såå bra!! :)

Body pump musik!!

Pussssss

Tisdag och Öppna förskolan..

Som i vanlig ordning! :)

Igår var jag typ bara hemma, bakade bröd, gjorde chili con carne, och rensade en massa svamp och frös in! En riktigt hemmafru typ! :) haha men jag kan inte säga att jag tycker det är tråkigt heller!! :)

Städade å handlade gjorde jag med!

Kaylie var hos tandläkarn igår oxå, var ju bara ett informationsmöte, men det blev sagt mkt intressant! :)

Imorse när jag gick upp, hade K spytt ner hela henne å hela sängen! Stackarn, jag vet inte om chili con carnen kanske var för stark för henne! :( jaja, nu är hon iaf pigg som en lärka! <3 :)


Har precis betalt alla räkningar, lika kul varje gång!

På lördag blirre kräftskiva! Ska bli såå skoj!!

Höres!

Pusssss

Söndag

Hello! Jag och Kaylie har precis kommit hem från dop för lilla Julia! :) <3

Dålig uppdatering på senaste.. ni kanske vill veta va de var för fel på mina äggstockar.. hm, inget dom kunde svara på, men de kan vara ägglossning eller för att jag har slutat med p-pillrerna, osv.
Men den värsta smärtan har iaf gott över å de är ju skönt! :) så jag får väl helt enkelt leva med det varje gång jag har ägglossning!

I fredags såg vi på hur många lingon finns det i världen! Hur bra som helst! Nog den bästa film jag har sett på länge! Dom är ju för söta!! :)

Å igår var jag å nathalie inne på barnmarknaden på dan å shoppade loss.. :) fick köpt en massa bra grejjer! En massa leksaker till K, en cykelbarnstol, och en cykelhjälm! Jag är rikitgt nöjd med vad jag fick ihop för 200 kronor, så nästa gång det är barnmarknad, ska jag verkligen gå!! Varför lägga en massa pengar på leksaker i en leksaksaffär, när man kan få sånna som knappt är använda för typ 25 kronor! :)

Å igår var jag över hos grannen å drack lite grogg! :)

Väntar på huth som är på g hem, dom har ju vart på high chapparall lördag, söndag :)

Pusssssssssssssssss

Spännande dag!

Hello!

I morse ringde jag till vårdcentralen för jag hade så jäkla ont i mina äggstockar, kom å gick, precis som med värkar.. är 3 dagen jag har ont idag, fast idag var de ännu värre.. gick bak i ryggen, precis som när jag fick mina förvärkar 3 dagar innan Kaylie kom..

Åkte dit, blev undersökt, men hon kunde inte hitta något fel.. Hon såg ju att jag hade ont, men inget annat.. tog tempen på mej, å hade 37,9 i temp, jag har annars 36,4 kanske.. så lite feber måste ja haft, de tyckte dom var underligt, så ska tillbaka imorgon igen.. hoppas snart få svar på va de är.. inte så kul å gå runt å ha ont liksom. Tog tempen nu ikväll igen, å då hade jag 36,4.. har iof stoppat i mej en massa alvedon.. men ändå :P

Imorgon äre löning! Å de är ju alltid skoj! :D

Pusssssssssss

Onsdag..

fan va veckorna går fort asså! Helt sjukt!

Sitter å glor på tv, har vart uppe tidigt idag å städat lite. :) blir nog snart en liten promenix!

Igår var vi inne på öppna, och sen gick jag å nathalie en sväng på stan så jag fick köpt mig lite smink. :) Sen på kvällen blev de promenad med grannarna!

Jag å sandra har nu bestämt oss för 2 ggr i veckan styrketräningen och 2 ggr i veckan promenader! Blir nog fint det, jag tror tillochmed att jag skulle kunna klämma in en till dag med träning faktiskt!

Det går faktiskt fint för mig med "bantningen" om man kan säga så, försöker låta bli att äta pasta, bröd, ris och potatis..å självklart, godis osv.. å jäklar va min mage inte är uppblåst! så gott, tycker alltid den är det!

Hoppas på att ha gått ner yttligare 7 kg till Januari iaf, men de ska nog inte vara några problem, om jag fortsätter såhär. :)

En gubbe är här och tapetserar idag, så gott, äntligen kanske jag kan få inreda där!! :)

Hörs senare!

Pussssssss





Snodde lite bilder från amanda, sen vi var på böda :)

hello

Igår va vi ju hos BVC, å fick sprutorna, men de  gick faktiskt över förväntan. :)

Vikt: 9830
Längd: 77 cm

Hon är lång lilla k.. Hon ligger rätt högt över medel på längd, å lite under medel på viktkurvan..
Tänk om hon har turen att bli lång å smal. haha undra vart de kommer från då, för både ja å huth är korta och tjocka :) haha

Fick även tränat igår! Hur gött som helst! Men nu blirre inte träning förens på torsdag! Får bli promenixer ist!

Vågen står nu iaf på 64,4.. så har ett par kilo kvar till 57.. de va ju lite dumt av mej att äta så mkt under semestern,, men va gött de har vart! :D

Idag ska vi in till öppna förskolan iaf, veckans höjdpunkt! :)

Idag får jag även min remover till löshåret! :) hitta en slinga igår från mitt riktiga hår, å de är skit långt! haha :) har ju haft i mitt lös hår sen i maj.. :)

Ne nu måste ja städa upp lite här, småbarn stökar ner rätt bra som ni vet! :) haha

Hörs senare!




Pussssssssss

BVC

Hej hej
Ska snart dra mej till BVC med min lilla skrutta, ser inte fram emot sprutorna!

Gick upp vid 8 idag å började städa lite grann, så vid 9 så åt jag frukost med tända ljus och kikade på Sex and the city! Å kaylie sov! Hur underbart som helst!
Det är en fördel med att gå upp tidigt å städa, då har man inga måsten under hela dagen!! :)

Ikväll äre iaf body pump som gäller! :) Jag har väl glömt hur man ska göra nu, så länge sen de var jag tränade nu!

Måste ta å lägga upp lite bilder snart, de är ju så tråkigt med bara text!

Hörs senare!

Pusssss

Städ Söndag

Idag har de vart en riktigt städar dag!! Skönt det!

Imorgon ska vi till BVC 3 mån sen sist, så de ska bli kul å se vad min lilla klump väger :)) hon är iof ganska så pluttig för å vara 1 år :) Det värsta är att vi ska ta dom där jäkla sprutorna imorgon!

Nu ska vi snart äta hamburgare.. Robin och eddie är här oxå.. :)

Vi kikar på dokumentären om Utöya.. fy va hemskt!!


Pussss

Lördag

Hej hej.


Har precis beställt remover till löshåret, och ska beställa nytt löshår ist :)
Fast denna gång blirre hälften blondt och hälften brunt, så de blir lite slingat! Hoppas de blir snyggt, men dom som säljer det, sa att det är många som gör så :)

Nu ska vi snart åka å lämna K å åka in till stan :) gött me fint väder idag! Tar mej nog ett par öl tror ja, är änna sugen idag! :D

Hoppas ni har en bra helg!! :)

Pusssssssssss

Fredag 19/8

Hej hej

Blev inge Ikea idag, så de blev stan istället. Så de blev en sväng till Blomsterlandet, där jag fick köpt mig lite nya blommor. :)

Fick nya krukor å gardiner av mamma idag oxå :) så nu ser de lite annorlunda ut här hemma. :)

Har ju inte berättat för er att min syster nu ska flytta hem ifrån England ! :) Ni som har era syskon nära, ta vara på det, för fy fan va hemskt det är att aldrig ses!! 8 år har hon bott där.. Så det ska bli helt underbart å få hem henne, oscar å phil igen <3


Simone kom med en liten present till Kaylie idag, en jätte fin jacka :) Så gulligt!! :) Tack!! <3

Imorn blirre en sväng med IHN.. :) Kaylie ska va hos mormor, de ska bli gott å va lite barnfri, de måste man ibland oxå.. :)

Längtar tills på måndag, då drar träningen igång igen!! Taggad som bara den!! :)

Pusss

Idag äre torsdag :)

Å idag har jag vart inne på arbetsförmedlingen, phu hatar de stället! tur att jag slipper gå dit nu på ett tag, Kaylie ska ju in på dagis 1/1-12.. har vart till å från med om jag skulle börjat jobba nu när hon är 1 år, men har kommit fram till att hon är alldeles för pluttig för det! <3 Så de får allt vänta ett tag till, även fast jag bara vill börja jobba igen!! Får försöka se om jag kan hitta ngt helg jobb eller kvällsjobb :) Hon hjälpte mej även om jag ville börja plugga, så de var skönt! :) Hade ju tänkt å börja plugga antingen nästa år eller nästa år igen.. :)

Helgen blir nog lugn tror jag, alla är borta :) bara jag huth och robin hemma i Ljungskile :) Kanske blir en sväng med IHN om vi får barnvakt :)

Nästa helg åker pojkarna till High Chaparall, så vi får se vad jag hittar på :)

Nu ska jag komma igång med bloggningen igen, har vart skit slapp på de nu på semstern..

Träningen ska vi inte prata på! Jösses! Väger nu helt plötsligt 65.. På måndag börjar jag iaf igen!! :)

Imorn ska jag och mamma till IKEA.

Kommer en gubbe hit imorn å spaklar å tapetserar. :) skönt å äntligen få de gjort :)


Pussss

1 år!!?

Har gått sjukt fort!! Tänk för ett år sedan låg jag just nu o hade jävligt ont!! Glömmer aldrig den dagen! <3 den bästa dagen i mitt liv! Just nu sover min prinsessa! Men sen blir det stranden med massa fika o gott!! <3 I lördags hade vi kalas för min älskling, hon fick en massa fina paket :) Tack!!<3 Har beställt en massa nagelgrejjer idag, allt är ju slut! Så snart blirre fina naglar igen! :) Fy fan vägde mej idag!! Har gått upp 3 kg på huths semester!! Usch jag får panik! Men mat är ju så gott!! Så träningen får komma tillbaka efter hans semester, så får vi se vad jag väger då! Det värsta är att 3 kg är så jäkla mkt! Det syns ju så väl!! Blä! Har fortfarande inte fått ngt internet till datorn! Blir snart tokig! Tur att jag har min iphone!! :) Pusss
RSS 2.0