Till våran älskling!











Ne nu ska jag baka bullar! :D

V.24

Med andra ord bara 16 veckor kvar till BF! :)<3

Idag har vi vart på Ikea, åh köpt massa fina saker.. :) En säng, badbalja, grejjer till sängen, påslakan och sånt köpte jag ju när jag var i Ullared sist, så nu håller jag på å tvätta det, så imorn ska jag grejja med det! :)) Åså måste jag åka å köpa ett täcke, för det vi hade var för litet.. :)


Fick låna en babysitter o en grej till badbaljan av Minou oxå! :) Så Snällt!!

Kan inte bestämma mej vad jag ska ha för barnvagn!! Det finns ju såå många olika sorter! Har vart inne på en 3 hjuling nu länge, men nu börjar jag kanske ändra mej.. Hm ja jag vet inte, jag har ju ett tag till åh tänka på den saken!

Min helg kommer nog bli jätte rolig, inte!! Jobbar hela påsken! Åh huth ska åka till Elmia utan mej!:( Åh kommer garanterat att vara borta hela fredagen eller lördagen när det nu blir! Tråk!!!

I natt har jag haft så ont i ryggen att jag vaknade av det, jag var tvungen att gå upp å gå en stund! Fy fan har aldrig känt en sån smärta! Kan bero på att det var så jäkla mycket på jobbet igår, så tungt med allt!! Men det är bara till att stå ut ett tag till!!! :))

Bebisen sparkade i natt av att jag vaknade av det, det är såå mysigt!! <3 :))

Pusss!<3

Fler magbilder :D

Ska åka o hälsa på Lilla Izbella för första gången idag, och huth är så förväntansfull! :)
Jobbar stängning ikväll! åh imorn 12-17.. Vilken helg!! Tjihoo!!!

Tiden står så stilla, alla säger att efter v 20 så går tiden jätte fort, men jag tycker den går jätte segt.. ännu segare en vad den gjorde innan, kanske kan bero på att jag längtar ännu mer nu.. hm ja jag vet inte..



Puss och kram!! :)



V.22




V.22

LÄNGTAR EFTER DEJ!


Jobba jobba o jobba..

Ja så är det, annars klarar man sig inte :)
Måste ha bra mammapenning sen oxå, så vi kan leva gott jag och min älskling i magen!! <3

Usch, jag tycker det är så fuskigt, att dom som aldrig har jobbat får mer pengar i månaden av försäkringskassan än vad jag får som har jobbat.. Sjukt!!

Åh igår rasade det massa isblock på våran bil, så den är helt bucklig på huven å skit!

Har pratat med Oscar o Karro på Skypen idag :) Han är sååå söt!! :) Skrattar å kryper hela tiden! :) Åh vinkar! :) SÖTNOS!!<3

Alla ska till Elmia iår, men icke jag, för jag ska jobba hela påsken, ja de kanske är bra då slipper jag spendera masssa pengar där :) Huth ska iaf åka upp själv utan mej iår! :)<3

På internet står det att bebisen antingen sparkar på dagen eller på kvällen, men våran gör då det både på dagen o när jag ska sova :) Så mysigt!! <3

Skulle tatt fler bilder idag på magen, men huth hade snott med sej kameran, så det får bli en annan dag! :)

Puss!



Första graviditetstestet!! :) Som ändrade vårat liv! <3:))

16/3 vilken dag!!

Fy fan vilken dag!

Började med att jag åkte till tandläkarn vid kvart i 8.. o lagade ett hål! Gjorde skit ont!
Sen efter det åkte jag hem till mamma och pappa, där det stog en ambulans på gården! Snacka om att jag blev rädd! Så jag fick ställa bilen nere vid backen, och sen springa upp! Där låg pappa i ambulansen, o jag blev skit rädd! Han hade fått kramper och hade slutat andas i 2 minuter, som tur var så var mamma hemma.. Så han blev körd till Näl där dom fick röntga hans hjärna och så!

Sen ringde doktorn och sa att det kunde vara ett blodtrycksfall eftersom han har ryggskott, och sån himla smärta, att han inte ens kan gå, sen på kvällen kom han hem, med sjuktransport, eftersom han inte kan åka bil, eftersom han varken kan gå eller sitta.

Ne nu ska jag åka till näl för att hämta pappas plånbok som han glömde där igår..

Btw, så har jag gått upp 10 kg!! Så nu känner jag mej verkligen som ett svullo!! Ja det är tur att jag vet vad det beror på :)

Gått in i v. 22 idag.. :) å känner nästan sparkarna varje dag!<3 Nu typ :) Min lille plutt! <3

Pusss och kraM!<3



Huth för 5 år sen :)<3

Dom första sparkarna! :D <3

Ja har äntligen känt dom första sparkarna! :)
I fredags låg jag i sängen på magen, och kände att den sparkade som tusan där inne :) Stackarn, jag klämde h*n väl där inne! :) Mitt hjärta! Du gör mig så glad! <3
Åsen på lördag kände jag det igen.. :)

Har börjat få foglossningar! Ont ont ont!! O värrre har det blivit för varje dag.. Sitta är värst, o när man ska gå på toa.. Usch usch!!


Imorgon ska jag laga ett hål med bedövning för första gången! :O


Nu blirre halv åtta hos mej! :)

Någon som kan fixa min bloggdesign kanske?? :) Jag fattar ju ingenting! haha

Pusss puss!!


Det blev en liten flicka! :)

Josefin fick en liten söt flicka igår :) Lille plutt!

Kan knappt bärga mej tills det är våran tur! <3 Längtar efter mitt hjärta i magen!!
Nu är det bara 18 veckor kvar!! <3


Nu när man är gravid förstår man verkligen hur mycket huth betyder för mej! <3 Du är verkligen mitt allt! Som gör allt för mej!<3 Vårat förhållande har blivit så bra sen jag blev gravid, o det är jag så glad för! <3 :)



Nu ska vi snart på middag till svärmor :)<3

Imorgon ska jag jobba!



Pusss och kram!

Min min min och bara min! :)

Igår firade jag o huth 4 år! :) Åh vi gjorde inte ett piss, och jag fick inte en enda ros, sicket svin ;) haha

På ullred hittade jag massor, och är några tusen fattigare! Åh idag ska vi hämta stolarna och bordet + den nya soffan! :):)

Imorgon blir det nog en tripp till Minou o Timea! :)

Nu kommer äntligen magbilderna som jag lovade!

Pusss!



v.20

Magbilder!

Alla tjötar om att dom vill att jag ska lägga upp magbilder, så jag får väl ta att göra det imorn efter jag har kommit hem från Ullared! :)

idag har jag jobbat o imorn ska jag som sagt till Ullared med Min mamma :)<3

å jag och huth har köpt nya kökstolar  o köksbord och en till soffa, 2-sits som passar till den andra :)  Så nu är det i princip bara en ny tv som saknas! :) Det är så kul med nytt och fräscht!! :)

Imorgon får det nog bli några tavlorl, ullared har alltid massa fina tavlor :)


helgen har jag bytt med annsofie, så jag är ledig :D för på lördag är det 30 års kalas för nettan på dagen sen inflyttningsfest för mand och tony på lördags kväll :) ska bli skönt att vara ledig när man var dålig hela denna helgen! :(

Ne nu ska jag sova! :)

PUSS O KRAM!


Ung mamma är lika bra som en äldre, om inte bättre..

Puh, tycker alla tjötar om att man skulle vara en sämre mamma bara för att man är ung. Varför skulle man vara en sämre mamma ung..

Alla tjötar om att " Ne jag ska leva mitt liv innan jag skaffar barn".. Vem säger att livet tar slut när man får barn, mitt liv kommer börja när jag får min lilla bebis..
Supa skallen av sig varje helg, är tydligen ett liv, det var mitt liv innan jag blev gravid. Men jag kan säga vara gravid och veta att du bär på något så vackert ist för att supa skallen av sig varje helg är mycket bättre, jag har inte druckit alkohol sen i oktober, och jag saknar det inte ett skit. 

Förra fredagen var vi på ultraljud, så mäktigt! Så fort hon satte på den där grejjen på magen så såg man hur bebisen joggade där inne! :) Lika aktiv som sin pappa sa Huth, haha säkert! :) Bf blev iaf flyttat 2 dagar frammåt, så nu är det 28 juli, jag hoppas det blir en liten juli bebis så jag inte går över tiden :)<3

Skulle ha jobbat igår och idag, men har åkt på magsjuka.. Mår iaf bättre idag än igår, men känns dumt att gå till en chark när man inte mår gott i magen.. Förlorar så mycket pengar bara!!


Ne nu blir det ännu en film :)

Puss och kram!!

RSS 2.0