Myslördag!!

Med min lilla familj :)

Thaimat, godis å massa bra film!

Så imorn blir det träning!! Haha

Huth har ju jour imorn så imorn ska vi va hemma å grejja i förrådet åså :)

Fy bara en vecka kvar tills kaylie ska in på dagis??? Är det bara jag som tycker det är hemskt att lämna iväg sitt barn på dagis?? Fyannemej! Men det ska nog bli bra när jag hittar mej ett jobb som jag trivs på... :)

Köpt nytt träningslinne! Måste bara ha nya byxor oxå!

Pusssssss

Mys söndag!!

Å har vart en underbar dag idag! Först torp med min lilla familj å köpte presenter till mamma å pappa! Å sen pulka åkning, å sen kalas! Å nu sitter vi här å har precis grillat lite kött på våran bordsgrill! Så mysigt :)

Imorgon ska jag städa, ut till Mia på Perfect Home, å förbi torp en sväng å köpa lite ljus :) sen blir det body pump på kvällen, imorgon skulle mamma med så de kan bli kul å se hur hon klarar det ;) åså självklart mina andra träningskompanjoner, hoppas jag ;)

Men nu ska vi lägga oss i sängen å kika på jägarna 2 :)

Hörs imorn!!

Pussss

Bra torsdag!!

Min fina tjej i sina fina converse som hon absolut ska ha på sig hela tiden
:)

Kaylie ska in på dagis den 6/2 på strumpan :) min tjej blir så stor! Å det känns lite hemskt å lämna henne samtidigt som jag känner att det ska bli otroligt skönt å skaffa ett jobb å tjäna pengar igen! Å komma in i ngn slags vardag! Men jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att hon ska trivas där <3

Ikväll har jag å Kine vart på body pump pass! Så gött! :)

Imorn äre jobbsök å träning som står på schemat! Body jam har jag aldrig provat så det ska bli skoj :)

Kul nu när jag har fått med mina vänner å träna igen! Blir så mkt mer puschad då!! :)

Pussssss

Hej gott folk!! :)

Precis lagt mig i sängen! Vart på ph party hele kvällen! Å är riktigt nöjd efter en kväll som denna!! :)

Imorgon står städa, öppna och träna på schemat!! :) å lägga order då förståss!

Den 14 feb ska jag till frissan, nytt löshår, ny hårfärg å klipp!! Åh längtar!!! :)))

Ne nu ska jag återgå till mitt sovande! Hoppas ni har haft en lika bra dag som jag!! :)

Pussss

Hello!

Har precis packat ner mina Ph grejjer i mina kassar eftersom jag ska på party imorn! Phu det är nog den värsta delen, packa upp å packa ner! Haha

Igår var Tony å Amanda här på kvällen å käka Kina mat :) å kikade på gladiatorerna.. :)

Just nu är kaylie å huth på torp å handlar lite grejjer :)

Ikväll vette tusan vad som händer!

Vi hörs sen!!

Pusss

God natt!! :)

Idag har jag vart hemma hos mamma,
Å sen har jag vart hemma å grejjat med ph leveransen jag fick igår! De tar ju sin lilla tid! :) sen nu ikväll har jag vart inne å tränat å sen när jag kom hem var nathalie å Putte här på besök :)

Imorgon har vi inget planerat, å Gud såå skönt!!

Va ska ni göra i helgen??


Pusssss mina vänner!!

Förändring!

Shit behöver verkligen förändrig vad det gäller mitt hår... Vill ljusa till det och sätta i nytt löshår! Å denna gång ska de vara lite längre en sist :)

Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Har ingen bil så hemma blir jag ju iaf :)

Ikväll vet jag inte heller vad som händer faktiskt :) träna ska jag iaf göra när huth kommer hem från jobbet med min bil ;)

Ne nu ska jag sätta mig å skriva klart min cv.. För dagisplats fanns det på strumpan till min sessa, alla andra var tydligen fulla!

Åh känns lite vemodigt å lämna henne på dagis samtidigt som det ska bli ganska skönt å komma ut i arbetslivet igen.. Å komma in i ngn rutin igen..

Hörs sen!

Pussss

Dålig uppdatering!

Hello gott folk!

Nu vare längesen.. igen!

Idag har vi vart inne på öppna med vännerna :) Kaylie trivs verkligen där, å det är så roligt :) min lilla plutt!

Har även försökt få tag på tanten som har hand om dagisplatserna, men får inget svar, talar in meddelande men ingen som ringer tillbaka.. fan jag blir så less, så jäkla kass stil! Vill ju änna ha in henne ganska snart så jag kan börja söka jobb!

Ni kanske undrar hur det går med min viktnedgång. :) haha 58,5 stog vågen på idag, så nu har jag bara 1,5 kg kvar till mitt mål :) finally!
Tänkte jag skulle ta för å efter bilder imorn.. :) från den dagen jag började banta tills idag, 14 kg lättare :)

Jag å huth äter ju enligt GI metoden, å enligt mig det allra bästa! Man slipper uppblåst mage, + att det går hyffsat snabbt att gå ner i vikt, med hjälp av lite träning! :)

Huth ska gå ner 25 kg, så med GI hoppas jag han lyckas med det :) han är faktiskt jätte duktig!

Vi har ju även köpt en ny bil :) det har jag velat ha länge, å äntligen blev det som jag ville! Å jag älskar den, så skön å köra, å såå fin :)

Å jag undrar en sak med er läsare..
ngn bra sminkbortagning eller något bra som rengör ansiktet som ni kanske använder er av??, har fått så sjukt mkt finnar helt plötsligt som jag aldrig brukar ha! Så behöver verkligen ngt bra som rengör..

Å min tatuering som jag så länge velat ha.. å jag känner liksom att jag behöver lite inspiration, å pengar framför allt.. alla mina pengar lägger jag ju helst på kläder å dylikt till min lilla skatt :)

Ne nu ska jag lägga mig brevid min man å sova :) Godnatt!!

Pussssssssss






Perfect Home!

Nu har det vart lugnt på den fronten i 2 veckor, men nu sätter vi igång igen ett tag, hur länge jag håller på till vet jag inte! :) Jag känner liksom att jag har uppnått det jag var ute efter, sälja för 30 000 på 15 veckor, å de har jag gjort, på 6 veckor sålde jag för 34 000 :) så nu äntligen får jag kalla mej själv för konsulent! ;) Å jag är faktiskt stolt över mig själv att jag fixade det!!

Sitter å gör beställningar.. men till mig själv kan jag verkligen inte bestämma mig vad jag vill ha, jag vill ju ha typ hela katalogen, men måste ju behärska mig lite. :)
De här har jag iaf beställt en så länge resten får det bli vecka för vecka :)



Familjeram för 10 bilder, 549:-
UNDERBAR!!



Dom här krukorna fick jag gratis, å jag tyckte dom var lite söta ändå :) passar fint i köket!
2 st för 249:-



Leksakskorg: 299:-



Förvaringsbox 2 st: 329:-

Resten av grejjerna jag vill ha får ni se en annan dag! ;)

Hörs! Pussssss

Svar på fråga!!

Fick fråga vad jag vill plugga till; apotekstekniker :)

Får se om jag kommer in, men ngn gång lär jag väl göra det, jag har som sagt inte bråttom men hoppas på att vara klar med utbildning å sånt innan nästa bebis! Om allt går som jag tänkt mig! :)

Ha en bra dag!

Pusssssss

Tisdag!!

Hello snyggingar!

Idag har jag å Sandra vart på badpalatset i Vänersborg med barnen! :) jätte mysigt!!

Fy började ju käka dom där förbaskade bantningstabletterna igår igen, men fy fick sluta med dom idag igen! Mår verkligen skit av dom! Alldeles för mkt hormoner i min kropp! Så nu ska huth ta dom ist så får vi hoppas att dom funkar för han! :)

Gud jag är så glad för mina fina vänner!

Å min lilla kaylie, kan inte fatta att du har blivit så stor!! Mammas plutt ju!!

Dagens gi mat: kyckling sallad, gott som tusan! :)

Pusssss



Nytt år, Nya möjligheter! :)

2011 har vart ett bra år! Kaylie har lärt sig att krypa, att gå och att prata! Lite grann iaf :) Jag har börjat sälja för PH o det har gått riktigt bra!! Nu är det snart dags för mig att lämna henne på dagis å för mig att söka jobb, å förhoppningsvis hitta ett bra o roligt jobb! :) Utbildningen jag vill in på startar inte förens vid januari 2013 i GBG. Så innan dess är min tanke även att jag ska hinna läsa upp natur B på komvux... :) Vi har ju även planer på att flytta så småningom.. Så mitt jobbsökande blir från stenungsund, tjörn o orust till GBG.. :) Ser fram emot ett roligt år!! Böda, massa födelsedagar, å en massa massa roligheter!! Å självklart har jag ju mitt nyårslöfte att se fram emot Beach 2012! haha :) Just för tillfället färgar jag håre, blonda slingor, har städat hela dan efter festen i lördags, så nu är det fint här!! :) Skulle vart barnvakt för lilla Izabella imorn men hon fick feber igen så vi får la se hur de blir med det :) Hörs!! Pusssssssssss
RSS 2.0