Hej :)

Imorgon ska jag åka upp till min älskade syster! Ska bli så skoj, träffar ju aldrig henne, å pratar inte allt för mkt heller, är ju inte världens bästa på att höra av mig till folk, men ni som känner mig vet hur ja är ;)

Kan inte sluta tänka på hur jag har sårat dig :( fina du! Jag ville aldrig göra dej illa! :( förlåt!!
Jag vill bara att du ska vara lycklig och glad!

Ne nu ska jag sova..

Vi hörs! Pussss




Kommentarer
Anonym

Bry dig om vad du vill, bry dig mer om dig själv och LYSSNA på det DU vill göra, gå efter din egna önska och gör din dotter och dig själv lyckliga i förstahand. lyssna inte på vad alla andra säger att du bör göra eller inte göra (något man oftast gör). Dölj inte vad du känner för dig själv bara för att andra lägger sig i ditt liv.

Vill du vara med din nya och skapa något bra med honom så GÖR DET! lyssna inte på en enda människa som ger dig tips om hur du borde göra.. Det är svårt ibland, men försök..
Och tänk inte på att du har sårat något! I en sådan här situation ska och måste man vara egoistisk.. Och mår inte du bra så mår heller inte din dotter bra..

Stå på!! Allt löser sig och ge inte upp! kom ihåg du är varken den första och heller inte den sista människan som cirkulerar i en sådan situation du befinner dig i just nu..

<3

2012-07-18 @ 17:47:34
Fine

Måste ju bara skriva till dig som skrivit anonym.. Blev så jäkla irriterad eftersom det är min bror som blivit sårad.. Det är en sak att Sara fått känslor för en annan (det är himla tråkigt men det är något man inte alltid kan hjälpa) men det är jäkligt illa att leka med någon annans känslor och vara egoistisk som du skrev.. För om du visste vilken fantastisk person min bror va (och antar att du kanske t om vet de) så e de fruktansvärt utav dig att skriva som du gör.. Jag älskar verkligen Sara men i denna situation är det faktiskt inte henne "det är synd om"..

2012-07-19 @ 13:02:03
Anonym

Det jag menar är:
Sara borde vara ärlig mot sig själv och hennes omgivning om vad det är hon verkligen vill göra, om hon vill skapa något nytt med en ny eller om hon vill försöka igen med din bror.
Men för att Sara ska kunna lista ut och känna efter vad det är hon vill göra så måste hon sluta lyssna på vad andra tycker och tänker om hela denna situation.

Jag säger inget om att jag inte tycker synd om din bror, för det är synd om honom också; det vet jag! Tyvärr vet nog jag lika lite om den verkliga sanningen om varför denna situation har uppkommit mellan sara och huth, som alla andra gör (inkl dig).

Huth kommer att få det bra tillslut det vet jag, men just nu tycker jag att Sara kan försöka ta reda på vad det är hon vill, och sluta vara otydlig och oärlig mot sig själv, dem inblandade och sin omgivning...

Huth kommer att få det bra till slut fine, men han måste också få reda på sanningen så han antigen kan göra något åt situationen med Sara (om dem vill fortsätta med varandra igen) eller ta sig vidare och försöka hitta en han kan få det bra med igen!

Hoppas du förstår vad jag menade med min text nu fine.

2012-07-19 @ 15:28:50
Anonym

Allt löser sig och jag tycker du är stark Sara! <3 bara du inte ger upp och lyssna på ditt hjärta. <3 <3

2012-07-21 @ 09:12:17


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0