Nya naglar..

Skönt, precis gjort nya naglar :) fick bli lite längre den här gången. Lägger ut en bild senare :)

Har förövrigt inte gjort ett piss idag, sitter å värmer mej under värmegrejjen.. :) hur gott som helst!

Lilla kaylie sover, som hon har gjort ett bra tag nu.

Var tvungen att ringa till bvc idag å fråga om kaylies sömn å mattider.. Hon äter ju inte på natten längre, utan hon får bara nappen när hon vaknar å somnar om direkt igen, Men ringde å kolla så de va ok, om dom inte ska ha mat eller så. Men hon sa att de bara var bra, för dom ska ju lära sig att man inte ska äta på natten :)
Frågade även om gåstol å hoppgunga, när man kan börja använda det. Kaylie blir så arg när jag lägger henne på gymmet nuförtiden, hon vill upp å "gå". Absolut inte ligga still :) haha men hon sa att de går bra, men att dom helst egentligen ska kunna krypa innan man sätter dom i gåstol. Trodde de kanske inte var så bra för ryggen för dom när dom bara är typ 5 månader att springa runt i en sån men de skulle tydligen inte vara några problem, dom säger till om dom får ont sa hon. Men jag kör på hoppgungan först å gåstol om ett par månader kanske :)

När börjar bebisarna krypa??

Pusssss


Kommentarer
Anna-Lena

Tror Elias var runt 6-7 månader när han " ålade" sig frammåt och runt 8-9 månader när han kröp ordentligt. Men kommer inte ihåg exakt. Sen är de ju individuellt på olika barn

2010-12-16 @ 19:09:50
URL: http://mittlivochvardag.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0