tjhooo

  • Ditt barn denna vecka -- nyfödd
     
    BabyCenter Sverige -- den mest omfattande webbresursen för blivande och nyblivna föräldrar
    Hej, Sara!
    Nyfödd

    Om din bebis föddes 'i tid' så kan vi gratulera! 75% av alla bebisar föds senare än det förlossningsdatum som föräldrarna givits, så var inte orolig om du fortfarande går i väntans tider. Det kanske verkar som din bebis helt enkelt inte vill lämna sitt mysiga bo därinne, men studier har visat att de flesta bebisar som är 'sena' inte alls har gått över tiden, utan att deras förlossningsdatum varit felberäknat. Ditt blodtryck kommer att kontrolleras av sköterskan om du är väntande förstföderska och nästa vecka är det dags att träffa barnmorskan igen — om du inte har fått din lilla då, förstås!

    Om du är en stolt nybliven mamma vid det här laget kanske du känner dig lite överväldigad. Inte så konstigt — din kropp har gått igenom en hel del och det är klokt att ta det så lugnt som möjligt i några dagar. Ta hand om dig själv och de efterverkningar du upplever, börja amma och lära känna din bebis. Fokusera på det allra nödvändigaste och passa på att sova när din bebis gör det — tvätten går ingenstans.

    • Så här kommer din nyfödda bebis att utvecklas

     


    Åh va roligt det är när man får sånna här mail i inkorgen! :) tjhooo jag hoppas inte alls att den vill komma ut snart! ;P



  • Kommentarer


    Kommentera inlägget här:


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar:

    Trackback
    RSS 2.0